Καλώς ορίσατε στο Κτήμα "Δυο Φίλοι"

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 

Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες μας βρίσκονται στη ευρύτερη περιοχή του δήμου Σιάτιστας και συγκεκριμένα στη περιοχή Πέτροβο σε υψόμετρο 600-700 μέτρων και τη περιοχή Δερβένι σε υψόμετρο 750 μέτρων. Το μικροκλίμα της περιοχής χαρακτηρίζεται από ψυχρούς χειμώνες με μέτριο ύψος βροχόπτωσης, ήπια άνοιξη με μικρό ύψος βροχόπτωσης, ξηρό και θερμό καλοκαίρι με ισχυρά ρεύματα αέρος να διαπνέουν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Το έδαφος της περιοχής είναι πετρώδες στη περιοχή Δερβένι και αργιλοαμμώδες-αργιλοασβεστώδες στη περιοχή Πέτροβο με αρκετή κλίση που επιτρέπει τη καλή στράγγιση.

Το μόνιμο δροσερό αεράκι σε συνδυασμό με το πετρώδες έδαφος, δημιουργούν τις συνθήκες που χρειάζονται, για να δώσουν στο ξυνόμαυρο που καλλιεργείται κατά κύριο λόγο εκεί, τη φρεσκάδα, τα πλούσια αρώματα και το γεμάτο στόμα που χαρακτηρίζει τα κρασιά μας. 

Liastos To Kelari Tou Tap'nouΜελί-κεραμιδί χρώμα με χρυσαφί απόχρωση. Εκπληκτικά σύνθετη μύτη με πληθώρα αρωμάτων ,γλυκών του κουταλιού , αποξηραμένων φρούτων, μέλι , καφέ , ξηρών καρπών , θυμάρι κανέλα.

ROSE

Έντονο τριανταφυλλί χρώμα με εκρηκτικό άρωμα φρέσκων φρούτων, δροσιστική οξύτητα, γεμάτο στόμα με μακρά επίγευση, νεύρο και φρεσκάδα.

Κόκκινο έντονο με αρώματα ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων με νότες μπαχαρικών, βελούδινο γεμάτο στόμα με μακριά, έντονη επίγευση. 

GEWURZTRAMINER

Ανοικτό κιτρινοπράσινο χρώμα με αρώματα λουλουδιών, φρούτων που συνθέτουν ένα χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο μπουκέτο με μεγάλη αρωματική ένταση. 

XINOMAVROΒαθύ κόκκινο χρώμα με συμπυκνωμένο μπουκέτο ώριμων φρούτων, μπαχαρικών και αρωματικές νότες βαρελιού.

LEFKO_HLIASTOΧρυσαφένιο, ιδιαίτερα αρωματικό κρασί με πλήρη έκφραση του τυπικού χαρακτήρα Gewürztraminer, μοσχάτα αρώματα με πινελιές ξηρών και γλυκών φρούτων.

LIASTOS_RED

Ερυθρό, έντονα αρωματικό κρασί με σύνθετη δομή ξηρών και γλυκών φρούτων με αυτά της φράουλας και του βατόμουρου να κυριαρχούν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αγ. Νικάνορος 5, Σιάτιστα

Κοζάνη Τ.Κ. 50300

Τηλ: 24650-22224

Κιν: 6945-565068

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

top